AraWhatsApp

Ankara Eşya Deposu Sigortalama

Ankara Eşya Deposu Sigortalama

Ankara Eşya Deposu Sigortalama

Ankara eşya depolama firmamız olan ulaşan depo siz değerli müşterilerimize daima ayrıcalık tanınmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti biz Ankara depolama firması olarak çok değerlidir. 1998 yılında kurulan firmamız tecrübeli elemanları, kadro haline getirerek uzman profesyonel bir ekip oluşturmuştur. oluşturduğu bu ekip sayesinde her geçen gün gelişen vizyonumuz ile işimize harikalar katmaktayız. gelişen teknoloji sonucunda döneme ayak uydurmaya çalışmaktayız. işimizin en iyisini yapabilmek adına eşyalarımızı bize emanet ettiğinizi bilerek Ankara eşya depolama Sigortalama alanında kendini geliştirmiş ve siz değerli müşterilerimize sigortalama hizmeti sunmaktayız. yaptığımız sigortalama ile eşyalarınız güvence altına alınmaktadır. profesyonel ekibimiz tarafından taşınan eşyalarınız, saklanan eşyalarınız ellerimizde kıymetini kaybetmemekedir. Ekibimiz bu duruma özen gösterse de insan elinde olmadan başına gelebilecek kazalar sonucunda eşyalarınızda zarar görme durumu olabilir. Biz ne kadar dikkat edersek edelim binde bir ihtimal ile eşyalarınızda çizilme kırılma Paslanma süslenme nemlenme sonucu şişme gibi durumlar olabilir. taşınırken parçaları zarar görebilir. Biz işimizi en profesyonel ve usta bir şekilde yaparız. Binde bir ihtimale karşılık eşyalarınızı sigortalayarak güvence altına alıyoruz. Bu saydığım durumlardan herhangi biri başımıza gelirse hemen sigortalama şirketi devreye girerek zararınızı misli ile ödüyoruz. değerli eşyalarınız bizim elimizde zarar görmemesi adına her türlü önlem alınmıştır Ankara eşya depolama sigortalama işleminde olabildiğince profesyonel ve işine önem veren bir firmadır. 25 senedir daima ileriyi hedef alarak her zaman bir fazlasını başardık başarmaya devam edeceğimizden ve hiç şüphemiz yok. Bizi tercih ettiğiniz taktirde eşyalarınızı en iyi şekilde muhafaza edeceğimiz söz verebiliriz.

 

Sigortalama : eşyalarımız herhangi bir çizi ilme kırılma yıpranma hasar görme durumuna karşılık sigortalanmaktadır. Her türlü hasarın bedeli Ankara evden eve ve nakliyat firması olan ulaşan depoya aittir. Yapılan sigortalama ile Eşyalarınızın hasarı giderilerek aklınızdaki soru işaretleri yok edilir.

 

 

Ankara evden eve nakliyat firmamız hakkında

Ankara evden eve nakliyat firmamız ulaşan depo 1998 yılından bu yana siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir . firmamız bünyesinde 30 eleman çalıştırmaktadır. Çalışan elemanlarımızın en az tecrübesi olanı sekiz seneliktir. kurulduğumuz yıldan bu yana bizimle çalışan elemanlarımız bulunmaktadır. Ankara evden eve nakliyat firmamızın bünyesinde 20 adet araç filosu bulunmaktadır. Beş adet küçük nakliye, beş adet orta Ölçekli nakliye, beş adet büyük nakliye, beş adet asansörlü nakliye bulunmaktadır. Asansörlerimiz Avrupa’dan getirilmiş son kalite markalardır. Kollerimiz oldukça kaliteli kartonlardan yapılmış dayanıklı yırtılması güç kolilerdir. Her kolileme için Pata pat pat Sarma işlemi için gazete kullanmaktayız beyaz eşyalarımız için özel kolilerimiz bulunmaktadır. Monteleme ve Demon-teleme için gerekli alet erdavatlarımız bulunmaktadır. Firmamız gerekli tüm sertifikalara sahiptir. Yük taşımak için gerekli olan K1 belgesine sahibiz.
Firmamız Yurt İçi ve şehirler arası taşımacılık için src , src1 , src 2 , src3 , src4 belgesine sahiptir. Ayrıyeten şoförlerimizin psiko teknik raporları bulunmaktadır.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *